Kom i gang - veiledning  |  Min side
 

eByggesak er historie – lagt ned 1. april

 

Fra og med 1. april 2023 er det ikke lenger mulig å logge seg på eByggesak. Årsaken er at eByggesak bygger på utdatert og gammel teknologi, så vi klarer dessverre ikke å holde denne løsningen i live. Men fortvil ikke! I stedet kan du bruke byggesøknadsløsningen Holte Blankett i HoltePortalen.

 

Informasjon om Holte Blankett

Holte Blankett er lik eByggesak på den måten at modulen baserer seg på den manuelle prosessen hvor blanketter signeres med penn og hvor nabovarsler sendes rekommandert i posten. Holte Blankett gir deg likevel flere muligheter enn hva du har i eByggesak i dag. 

Selve løsningen med standardiserte byggesøknadsblanketter er ganske lik, men med Holte Blankett kan du enkelt velge naboer i kart. Oppbygningen av hvilke naboer som skal varsles skjer nærmest automatisk! I tillegg kan du bygge mapper, laste opp signerte blanketter, sette status på blankettene og også sende søknaden til kommunen på e-post.

Lurer du på hvordan Holte Blankett fungerer, kan du se video under opplæringsmodulen på Min side i HoltePortalen.

Med en konto i HoltePortalen, får du også med – uten ekstra kostnader:

·        Chat: Med vår ProsjektChat kan du forbedre kommunikasjonen med byggeplassen. Denne er tilgjengelig både på web og app. Skriv enkle beskjeder frem og tilbake mellom kontor og byggeplass, eller tilgjengeliggjør viktige avgjørelser med alle prosjektdeltakere.

·        Dokumenter (på web): HoltePortalen har et eget dokumentregister hvor du kan laste opp og knytte relevante dokumenter til bedriften, prosjektet eller den enkelte ansatte. Dokumentene kan struktureres i mapper. 

·        Kontakter: Opprett eget kontaktregister via import fra Outlook og eByggesak, fyll ut manuelt eller hent inn via søk i Brønnøysundregisteret. Kontaktene kan også knyttes til aktuelle prosjekter hvor de kan tildeles ulike roller.

·        Prosjektliste: Opprett prosjekter med ev. underprosjekter. Merk prosjekter som favoritt, sett status og knytt til kunde. Eiendomsopplysninger hentes korrekt inn fra matrikkelen.

·        Epost: HoltePortalen har en egen modul for å sende og motta epost. Epostene kan kobles til prosjekt og kontakt, og du kan dele eposten med andre prosjektadministratorer. Sender du byggesaksblanketter på epost fra Holte Blankett, vil du lett finne igjen epostene dine her.

·        Oppgaver (på web): Har du oppgaver du ønsker å få gjennomført i prosjektet ditt, vil du kunne registrere og tildele disse til deltakere i prosjektet. Velg enten en serie med oppgaver (gjentakende) eller en enkelt oppgave å få gjennomført.

 

Holte ByggSøk

Når du først har kommet deg over i HoltePortalen, hvorfor ikke teste ut Holte ByggSøk? 

Holte ByggSøk er vår heldigitale søknadsløsning som er integrert med Altinn. I denne kan nabovarsling sendes digitalt, alle involverte foretak kan signere sine erklæringer digitalt, og søknaden sendes selvfølgelig digitalt inn til kommunen. Modulen er full av smarte løsninger som effektiviserer hverdagen din og som gjør det enklere for deg å holde god oversikt mens du bygger opp søknaden. Med Holte ByggSøk er byggesak blitt mindre komplisert, og mange som benytter dette verktøyet synes at byggesak er blitt den morsomste oppgaven. Hele systemet lener seg på de digitale nasjonale sjekklistene for byggesak (de samme som kommunene må forholde seg til), og hjelper deg mot målet om den komplette byggesøknaden.

Har du lisens på Holte ByggSøk, kan du også nå sende inn en heldigital søknad om Arbeidstilsynets samtykke og få denne behandlet av Arbeidstilsynet på få minutter.

Ønsker du lisens på Holte ByggSøk, ta kontakt med din kundeansvarlige i Holte. Du kan også ringe oss på 45506070 eller sende en e-post til salg@holte.no


Hvordan komme i gang med Holte Blankett

Ønsker du tilgang på Holte Blankett, ta kontakt med din kundeansvarlige i Holte. Du kan også ringe oss på 45506070 eller sende en e-post til salg@holte.no

 

 

 

 
Top
Skriv ut siden
      
Trenger du å kopiere et komplett prosjekt?
Se på våre "Kom i gang"-sider for gode tips til effektiv bruk av eByggesak!
 
 
. .
           
>